Den helt store overskrift i denne uge må uden tvivl være det årlige strandparkløb på Amager Strand i tirsdags. Alle løbere og mediefolk havde en fantastisk dag, hvilket du naturligvis kan nyde med dugfriske billeder og en sprængfarlig reportage.

Dermed ikke sagt at resten ugen ikke har trukket overskrifter. Tværtimod...

De grønne fabeldyr har brugt det meste af ugen på at forberede sig til ungdommens folkemøde, hvor de drog hen om torsdagen. Her blev der bl.a. lavet interview med Alternativets leder Uffe Elbæk. Der var rigtig mange mennesker men holdet stod imod og klarede skærene som altid.

De blå havfruer var ansvarlig for ugens film, som tidligere nævnt kan vi her forvente en sprænfarlig reportage fra strandparkløbet. Som nabo til gruppen har det været yderst fornøjeligt at lytte med på. Hvad det bliver til i sidste ende er ikke til at vide men det lød ihvertifald mega grineren;-)

En meget blandet og til tider hektisk uge har været tilfældet for de røde røvhuller. Tilgengæld har den også været opturs-mega-kogeren. Ikke mindst pga. gruppens engagement i promoveringen af Københavnerfesten. Her lykkedes det endelig at få hul igennem til Klumben & Græske Penge(De skal optræde til Københavnerfesten), så der kunne laves endnu et reklamespot i den forbindelse. Derudover ligger de vandret med redigering af Silhuetten, film om pårørende og meget mere.

Roger, over and out!

Kh Juno Allstars