Hej allesammen

Der er kommet en administrativ information fra KL. Heri står der, at handicappede ikke længere må betale for deres personale i forbindelse med studieture, ferier, byture mm. De udgifter der er ved sådanne, skal for fremtiden afholdes af kommunerne.

Den information har vi brugt meget tid på her på Juno. For den kan nemlig betyde, at studieture, rejser og byture på dagtilbud og bosteder ikke længere vil være så tilgængelige som de er i dag.

Vi har undersøgt sagen nærmere, taget kontakt til relevante personer vi kan interviewe og har lavet 3 små film og én stor, der alle handler om, hvordan vi bliver påvirket af loven om ledsagelse.

Derudover har vi lavet en facebookside, hvor i alle sammen er velkomne til at skrive lidt om jeres holdning til sagen. klik her

Det er et emne vi sure over, og noget vi vil følge op på over de næste uger.

På den positive side, så er januar endelig slut!!!!! Det betyder at sukkerfri sundhedsmåned er slut, og at vi om cirka 5 kvarter skal have en flødebolle;) Det betyder ikke at vi har glemt alt, det sunde vi har lært, meeeeeeen livet er andet end broccoli, gulerødder, blomkål, agurker, spidskål, rødkål, porrer, jordbær, ærter, vindruer, bananer og rosenkål!

Ugens film omhandler elevernes syn på loven om ledsagelse - god fornøjelse og vi håber vores kamp for handicappedes rettighed til at rejse ender at retfærdigheden sker fyldest:)

Hav en super duper dejlig weekend, og i får lige 1000 krammere til lune jer på fra alle eleverne.