Goddag i stuen!

Endu en uge er fløjet afsted med hastige skridt. 

Mandag startede for 4 junoers vedkommende med en VR-konference på Sigurdsgade. Her fik de modige elever VR-briller på og så kunne de ellers tegne med vilde farver, spille musik og ende som æg i en kurv. Det syntes alle var en fed oplevelse og det er bestemt noget vi i fremtiden skal arbejde videre med. 

Resten af butikken, og ugen, er bl.a. gået med at lave henholdsvis cykelreklame for Tour de Amager, filmredigering om demonstration og politikerinterview, regnskab til foreningen, fuglebøger og en masse andet.

Oven i hatten var vi blevet inviteret med til hele 2 idrætsdage. Første idrætsdag var om tirsdagen sammen med Lavuk/Stjernen på Sundby Idrætspark. Onsdag var vi til den traditionelle idrætsdag med mange af de andre tilbud i kommunen. Denne gang fejrede Idrætsskolen ovenikøbet deres 25 års jubilæum. Sikke en fest og endu engang tillykke til dem. 

En håndfuld af Junos kampklædte demonstranter var tilstede til demo i tirsdags på Christiansborg. Denne gang var det folketinget og budgetloven der stod for skud. Godt kæmpet!

Ugens film er reklame for vores kommende FIFA-turnering d. 29/5 her på Sundby Væksthus.

Rigtig god bededagsferie!

Kh Juno