Hej Alle derude i Junoland

En ny weekend sig nærmer, og vi her på Juno er glade for at den snart slutter, så vi kan trække i arbejdstøjet igen. Ugen har været præget af nogle lidt nedslåede elever, da vi i fredags måtte konstatere at årets studietur ikke bliver til noget. Det sker pga. at de penge der har været afsat til ledsagelse, er blevet sløjfet i 2019. Juno kan dog ikke knækkes, og vi skal nok finde på nogle fede ting vi kan lave i stedet. DET LOVER VI!!

Fælles for alle grupper er, at vi bare fester igennem i øjeblikket! Tirsdag var der borgerfest, onsdag var der åbningsreception for Vækstpunktet, som er det nye navn til cafeen i Sundby Væksthus og sørme om ikke årets første kanonknald af en party uartig bliver skudt af i Vækstpunktet i aften! En PAAAARTY FEST, hvor mad, drikke og juno DJs vil gå op i en højere enhed. Ja tak!!

De knaldrøde bavianrøve har redigeret ugens film, som er en gysende oplevelse.

De voldsomt blå underhylere har begået endnu en fantastisk avis, hvor der bl.a. er interview med Jane fra Vækstpunktet. Derudover har de interviewet Sten fra LEV København om balladen med ledsagelsesmidlerne. Der kommer en film senere...

De muskuløse grønne helte har arbejdet benhårdt med en film om ledsagelsemidlerne, som forhåbentlig kan gøre alle lidt klogere på, hvad det egentlig er der foregår. Meeeen det bliver kedeligt at redigere hele tiden, så en magisk fotosafari til bunden af Amager Fælled blev det også til.

De skriggule fotoentusiaster har taget og redigeret billeder af nærmest hele byen. Fra Dragør fortet over Københavns kanaler til alle de mange fester i Sundby Væksthus.    

Vi glæder os til at høre, hvordan festen er gået på mandag. Kærsterier, dans og guderne må vide hvad mere:)

Alt det bedste - JUNO