Hej alle dejlige junofans!

Så er vi tilbage på pinden igen efter en dejlig Juleferie med flæsk og fyrværkeri!

Netop som det sidste heksehyl er strøget har Juno skudt 2016 igang i et hæsblæsende tempo. Året hvor Juno skyder sig endnu tættere på stjernerne. Dette betyder at der i den forgangne uge har været sveddryppende intens undervisning og genopfriskning af en masse grundlæggende medierelateret stof.

Hvorfor vi pludselig skal genopfriskes i disse ting, er fordi at alle elever skal kompetenceafdækkes i næste uge. Det har som sagt været en intens omgang med meget information på en gang men det har samtidig også været givende og lærerigt for alle parter. Og så har vi selvfølgelig også haft det sjovt med det. Vi har i samarbejde truffet denne beslutning for, at vi fremover kan tilbyde den enkelte elev, de bedst mulige forudsætninger for undervisning. Der kommer meget mere information omkring dette når vi lige har fået det kølige overblik.

Vi håber at alle er kommet rigtig godt ind i det nye år og så glæder vi os ustyrligt meget til at se jer alle sammen!

Medieskolen Juno