Hej Allesammen

Nu blev i jo snydt for en opdatering i sidste uge pga studieturen, så her kommer der en ordentlig en:) Først og fremmest så havde vi en helt perfekt studietur. Der blev filmet, taget billeder, spist og festet til den store guldmedalje. Filmen vi viser i dag, er et sammenklip fra vores fotosafari til Fun Park Fyn, som er en nedlagt forlystelsespark. Vi ville gerne umdersøge, hvad der sker når mennesket forlader et sted, og naturen tager over igen. Det blev en dyster omgang. Der vil over de næste par uger komme flere produktioner fra turen, og vi håber at mange af jer, vil komme og se vores udstilling i Forhuset på Svanvej. Her skal vores allerbedste billeder udstilles sommeren over.

I denne uge har vi haft mega travlt med få udstyr på plads igen, tømt memorykort, kigget på 3000 (seriøst) billeder og redigeret film så blodet sprøjtede. Ikke nok med det, så har vi skulle forberede to store produktioner, som skal afvikles fredag og lørdag. I dag fredag er der, som alle nok ved LAVUKSTOCK!!! Der er vi tilstede med et hold, et kamera og nogle skarpe spørgsmål. Lørdag tager vi op og dækker Special Olympics i Helsingør. Vi håber at KIFUS håndboldhold kan forsvare deres flotte guldmedaljer fra sidste gang.

Alt det, og meget mere, hører i nærmere om i næste uge. Til sidst kan i nyde 12 smukke billeder fra studieturen til Torø.

Mange varme sommerhilsner - Medieskolen Juno

PS. Stort tillykke til verdens bedste praktikant, Sebastian, som på overlegen vis bestod sin eksamen!! Nu er der kun 1,5 år tilbage, før Danamrk kan få glæde af dette pragtfulde og dygtige menneske. Glæd jer, og endnu engang tillykke Bassefar!