Så er der satme ikke længe til at vi kan slå dørene op for december måned. Julen kickstartes i morgen, lørdag d.1.dec. med det årlige julemarked på Sundby Væksthus. Ugen på Juno har da også båret præg af forberedelserne til denne begivenhed. Vi startede således ugen med at klippe-klistre og spise risengrød sammen.

De Grønne slagtere har brugt det meste af ugen på at forberede sig til årets julemarked. De skal lave reportage på dagen og der er nok at se til, skulle de hilse og sige. Victor fra grøn gruppen udtaler: “Vi skal gå rundt og spørge folk, hvordan de syntes det er at være på julemarked. Julemanden kommer og ham skal vi da også have en lille snak. Det bliver rigtig hyggeligt og vi glæder os.”

De blå blinkende bylder har også haft rygende travlt med forberedelser til julemarkedet. De stiller op med en helt fantastisk photobox, hvor man kan få lavet det årlige julekort til svigerforældrene og tilmed få det printet lige med-det-wuntz. Derudover har de også været ude og lave mad (og spist) i Meyers madhus. Det skal i glæde jer til at høre meget mere om. Husk også at læs denne uges artikel, som kan findes i billederne herunder.

De røde brigader har i den uge sagt goddag til endnu en praktikant, nemlig Arusah. Hun har derfor arbejdet på en lille profilfilm. Ligeledes har Silas lagt sidste hånd på sin profilfilm. Resten af gruppen har redigeret og forberedt sig på julekalender-optagelser. Dijana fra gruppen udtaler: “I år har vi valgt at fokusere på udsatte mennesker. Vi vil undersøge hvordan man nemt kan hjælpe andre her i julen.” Første afsnit af julekalenderen starter fredag d. 7. dec. og i kan roligt glæde jer, det bliver et fedt afsnit.

Gul gruppe har igern været igang med billeder til Captums hjemmeside. Denne gang var det de heldige fra Horisonten der fik besøg af de verdensberømte fotografer.Derudover har Chris fra gruppen været megfa kreativ og tegnet juelkort til borgmesteren og minsandten om de ikke også fandt tid til arbejde i Photoshop.

Vi håber at se så mange som muligt til lørdagens julemarked.

God weekend!

Kh Juno