SÅ er vi tilbage efter en dejlig og solrig efterårsferie. En lidt anderledes uge end normalt men sikken en. Line, Sandra og Mathilde er PT på udvekslingsbesøg i Vilnius, Litauen. Indtil videre har de haft en fantastisk tur og vi glæder os til at se dem igen i næste uge og høre mere om deres oplevelser. I ugens opdateringen kan man finde et par billeder fra deres tur.

Hjemme på fortet var der projektuge, hvor temaet var graffiti. 3 grundige grupper blev fordelt og ugens opgaver kunne sparkes igang.

De grønne bude gik igang med et nyt format her på Juno, nemlig artikel. Dette udviklede sig til en rigtig fin måde at formidle nyheder og andre interessante ting på. Et format som vi fremover vil arbejde meget mere med.

Det gule hold tog sig af fotodelen og har bl.a. været land og rige rundt for at tage billeder af Graffiti. Det er der kommet nogle rigtig flotte billeder ud af som i kan se i ugens opdatering. Rygterne vil vide at der også er blevet lavet en lille film.

Rød gruppe har lavet en anden film om Graffiti, hvor de stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er kunst eller Graffiti. Den kommer snart i en biograf nær dig.

Onsdag var vi allesammen på udstilling i Nikolaj Kunsthal med HuskMitNavn. Meget flot og kreativ udstilling og man kan ligeledes se noget fra udstillingen i ugens billeder og filmen om graffiti. Udstillingen løber i øvrigt frem til d.6. januar.

Kh og kolde klunker

Juno