Hej Smukke Junofans

Så slap vi endelig af med Halloween, maskerne er gemt af vejen og Juno er tilbage på sporet. I denne uge har vi igen haft alle mand på dæk, da Line, Mathilde og Sandra kom hjem fra Litauen. Det var en fed tur.

De slimede grønne bussemænd har arbejdet mega hårdt med, at skrive manuskript til en film omkring Phising. Phising er når nogle forbrydere prøver at snyde en over telefonen eller Internettet. Den bliver helt unik. Filmen. Derudover så var der fotosafari i Kongens Have, hvor vi øvede os i billedformater. Der er nogle eksempler i ugens billeder.

De klamme blå mærker har startet en nyhedsredaktion. De skal lave en masse nyheder, herunder noget med gamle danske film, til hele butikken sammen med Katrine som er ægte kommunikationsansvarligperson, og det bliver bare mega spændende! Sandra og Mathilde arbejder på en artikel om Litauen.  

De fordømte røde dæmoner er simplehen gået i gang med en vaskeægte julekalender. Den bliver anderleders end de tidligere, da den skal handle om folk i nød, og dem som hjælper dem. Hele byen glæder sig! Der blev sørme også tid til en tur til Carlsberg, hvor der blev taget nogle gode billeder. De har også lavet ugens film, som handler om grafitti. Blæret med street på. Tjek it 4 realz!

De gule tissepletter har været på flere fotosafarier, hvor de har taget en masse billeder. De skal nemlig i gang med tage nye flotte billeder til Captums hjemmeside. Der er også blevet tid til, at få testet et smartboard. Det er utoligt hvad man kan med sådan en.

Næste uge bliver endnu vildere - Vi ses derude.

God røv og god weekend - JUNO