En helt igennem fantastisk hård, knastør, urimelig, frustrerende, irrirterende, afventende men også fantastisk kærlig, glædelig, opløftende, befriende uge lakker endelig/desvære mod enden. Grunden til disse mange følelser skal findes i det årlige kompetenceafklaringsforløb, som netop er veloverstået for samtlige elever.

Kompe-hvad-for-noget, spørger du så? Ja, det er et forløb som alle elever skal igennem i starten af skoleåret hvor man gennemgår grudlæggende mediefaglige forløb, så vi sammmen kan finde ud af hvad man skal blive klogere på eller bedre til. Et af forløbene går ekempelvis ud på at man skal sætte kamera på stativ, tænde og formatere memorykortet, optage i forskellige billedekompositioner og efterfølgende få lydboks med mikrofon til at spille. UDEN HJÆLP FRA ANDRE!

Blandt andet derfor er det nu blevet tid til en velfortjent efterårsferie for junos hårdtprøvede elever. Men inden vi kommer så langt skal vi lige sige god ferie med ugens film og billeder.

Vi har i de sidste 3 uger haft fornemt praktikbesøg af Markus og Stephan fra UiU. Fantastisk dygtige og søde unge mennesker, som i løbet af deres tid på skolen fik bakset en lille hyggelig film sammen om Afrikas Stjerne(Brætspillet). Derudover var de lige i et meget solbeskinnet Dragør og tage billeder, som det fremgår i denne opdatering. De er nu vendt tilbage til UiU for at færdiggøre deres skole men måske får vi mere at se til dem i fremtiden.

I dag runder vi ugen af i én stor forening med hele landets folkeskoler. Vi skal nemlig motionere heriblandt en tur i svømmeren.

God bag, god weekend og god ferie til dem der er så heldige at have det...

Kh JUNO