En meget kort uge for elevernes vedkommende, da personalet har temadage torsdag og fredag og Juno har dermed lukket. 

Kort uge betyder dog ikke at der ikke er blevet udrettet noget. Tværtimod. 

Grøn og blå gruppe fortsatte med at få jord under neglene om mandagen, da der lige skulle graves lidt ud inden captums fantastiske Gartnerteam kom forbi. Derudover har de grønne fingre også taget imod 2 dejlige praktikanter fra Lavuks STU. De tog alle på en fotosafari i Englandsparken og så har de tilmed arbejdet videre på deres “Husk at Stem til Folketingsvalget” - film.  

Blå var hovedansvarlig for gartnerbesøget. Henrik lavede kiks og kaffe til de hårdtarbejdende gartnere. Det fik lagt nogle smukke fliser og det er vi alle meget glade for. De var desuden ansvarlig for at stå for Aktiv Onsdag, så der gik også lidt forberedelsestid med dette. 

Gul slog for en kort stund pjalterne sammen de røde, da der skulle foretages interview med Laura Lindahl fra Liberal Alliance. Derudover har Kim fordybet sig 3D-animationens verden. Ugens gule gæst Katrine har arbejdet benhårdt på sin fuglebog.

De røde var som sagt sammen med gul feber omkring interview med Laura Lindahl. Dette skulle forberedes og blev smukt veludført i de smukke omgivelser på Christiansborg. De er fortsat igang med redigering af minidokumentar om de indiske børn. 

Desværre skal vi allerede sige på gensyn til Mathias, vi ønsker ham alt mulig held og lykke med det hele. 

I ugens film kan i se hvor hurtigt Captums gartnerteam lægger fliser. 

Rigtig god weekend derude i verden!

Kh Juno