SKADI!!

Det betyder vistnok hej på litauisk, og det har der været meget af i denne uge. Line, Sandra og Mathilde har været sammen med vores nye venner fra Litauen, og de har været nogle super gode værter. Kæmpe rundtur i CAPTUM, sightseeing i KBH og vidensdeling. Jo tak! Fredag var der endda ferninsering på akademiet af den kunst de har lavet sammen med folkene fra Litauen, og der er en endda fint besøg. Litauens ambasadør kom også!

Det har betydet at blå hold er røget ind til Jesper røde, da Peters grønne hær havde besøg af Jonas, Amelie og Dalal fra Lavuk STU. 

De røde hætter har lavet videre på deres dokumentar, lavet en reklame for X-faktor festen i Vækstpunktet og forberedt sig på at interviewe Jacob Sølvhøj fra Enhedslisten. Han blev dog syg, så det blev aflyst. Æv... Vi arbejder på en ny dato.

De grønne rumvæsner har lavet ugens film sammen med praktikanterne. Det er blevet til en rigtig tjubang film, med skurke, superhelte og flotte damer. Og så blev der bandet!! Tak til praktikanterne for nogle fede dage!

I næste uge er det simpelthen blevet påske, så der er Juno lukket og slukket. Vi starter op igen, tirsdag d. 23. april, hvor den igen vil stå på benhård medietræning!

Påskeæggeknus - Juno