I denne lidt anderledes korte, men også rigtig fede uge, har de blå smølfer arbejdet med en hemmelig aktivitet, som afsløres i morgen til natnings dagen. De har også lavet en flot program plakat, og er i fuld gang med at planlægge aktiviteter til ugen efter vinterferien.

 

De røde baroner har arbejdet bag lukkede døre og er meget herlighedsfulde, der sker ting og sager som kun de røde ved hvad er, vi andre glæder os spændt på hvad de dog har fundet på. I ugens film kan man få en lille formsag på hvad der torsdag ventede de frygtløse junoer.   

Mathias arbejder med sin profilfilm om Nick og Jay og holdet har hjulpet godt til med at får optagelserne i kassen.  Junos nye dygtige, søde og dejlige elev Vanita har arbejdet med sin profilfilm om kongehuset, den glæder vi os til at se.

 

De gule kyllinger og de grønne stegte tomater (også kaldet “the Irishs”) har i denne korte uge slået pjalterne sammen og har været Christianshavn rundt, helt ud til vindmøllerne og hvor kragerne er vendt. En dejlig men frysnede kold dag, ude ved møllerne syntes Victor at det rev i næsen og Inger holdte sig for næsen fra den herlige stank af rensningsanlæg. Den sorte uge ramte også de grønne, som har handlet ind og gjort rent.

 

Hele formiddag i dag har de gulgrønne bagt en formidabel omgang Brownies der skal nydes til natningen imorgen.

Alle de bedste ønsker om en super god Natning og en fantastisk Vinterferie 

 

Smask kærlig hilsen fra Juno