Hej Allesammen

Så er Juno endelig oppe i sjette gear igen, og det skal fejres med et ordentlig brag! Før jul havde vi besøg af Livsbanen, som er en flok hiphoppere, og de har lavet et helt igennem forrygende rap sammen med Junos elever. Det rap har vi nu lavet en musikvideo til! Næsten alle elever rapper, og det har været en stor opgave, at få det hele optaget rundt om i København. Det er grønt hold som har produceret videoen, og de behøver ikke lave flere musikvideoer i år:)

De røde aberøve har været på fotosafari på Glyptoteket, og pga deres grundige research er der kommet nogle skønne billeder ud af det!

De blå mærker har øjnene på håndbolden, nærmere bestemt EM i håndbold i Kroatien. De laver et hav af videoer, hvor de fortæller om det det danske holds skæbne. Indtil videre har det været op og ned, men mon ikke det bliver til mindst en guldmedalje!

Derudover så har vi kommet med på den elektroniske opslagstavlebølge. Vi har fået en IBG-skærm, som mange nok kender fra bostederne, op på væggen. Nu må vi se om ikke det bliver et stort hit!!

Med væmlig hilsen - Medieskolen Juno