Denne uge har været lyslevende eksempler på, at en mandag på kontoret godt kan være ugens højdepunkt. For selvom der selvfølgelig er sket alle mulige fede ting i løbet ugen, så er der vist bred enighed om, at det var allerbedste var at være publikum hos Anders Breinholt i Natholdet.
Det var en sjov eftermiddag med masser af grin og klap. Heldigvis var der også tid til de brede smil, da Breinholt og Birthe Kjær stillede op til at få taget billeder. Se et fint galleri her i ugens billeder.

Udover at publikum på landsdækkende TV så har det røde hold taget hul på en at årets helt store produktioner, nemlig julekalenderen. Den bliver vist liiidt anderledes i år, for det røde hold har nemlig valgt at have sætte fokus på nogle af dem, der ikke har det så nemt i julen. De har blandt andet haft kontakt til nogle hjemløse. Og så siger vi ikke mere - for en julekalender skal selvfølgelig være lidt hemmelig.

Det grønne hold har også et alvorligt emne på skemaet. De er ved at lave en film om Phishing, der er kriminelle på nettet. Deres film handler om, hvordan man undgår at blive snydt på nettet, og selvom det er en alvorlig sag, bliver den vist fortalt med masser af humor - som vi kender det fra det grønne hold.

Den blå gruppe har næsten døbt sig selv “Den blå avis”. De har startet Junos redaktion op og har lavet en avis med nyheder fra Captum og resten af verden. Du kan se avisen i billedegalleriet, og finde et eksemplar på Sundby Væksthus.

Det gule hold har været i fuld gang med deres fotoprojekt, hvor de tager billeder til Captums hjemmeside. De har været på Svanevej for at fotograferer gardnerholdet. De har besøgt glyptoteket. De har også ordnet en masse praktiske ting. Tak for det.  

Desværre har vi ikke en film i denne uge, men som i kan læse, er der masser på vej. Derfor må i nøjes med en masse flotte billeder.

Kæmpe knus fra
Juno