Anden og sidste uge i vores workshop omkring promovering. Deadline er i dag og alle hold er stort set nået i mål med projekterne.

Holdet bag den mere dybdegående film om Juno, har været i fuld gang med at optage i denne uge. De var blandt andet i gården hvor der udspillede sig et drama med blandt andre Hamlet, Romeo og Julie. Glæd jer til at se premieren på næste fredag. For 4. gang indenfor 2 måneder har Junos dygtige elever nok engang vist skolen frem for interesserede folk. Adam fra Cafe Rose i Sydhavnen var forbi for at få inspiration til et lignende projekt for psykisk syge. Pøj pøj med det!

Det grafiske team har lavet plakater og foldere og så har de været ude og købe sig fattige i lækkert papir som man kan printe på. Plakaterne og folderne skal spredes som pesten ud over hele København, så vi kan gøre opmærksom på os selv. Det ser super sprødt ud, skulle vi hilse og sige.

Reklamefilmsholdet har endnu engang stået for ugens film. Det er sidste del i rækken af små reklamefilm og i kan roligt glæde jer til denne her. Torsdag fik de et velfortjent pause fra den hårde reklamebranche, da de kastede ud i “Ellerten” og fløj afsted til Herstedhøje. Dette er naturligvis dokumenteret i ugens billeder.

I næste uge starter på forberedelserne til vores STUUUDIEEEETUUUR!!! OG VI GLÆDER OS SOM SINDSYGE!!!! Sebastian, som er i praktikstuderende, skal med, så ham får vi også fornøjelsen af i næste uge.

God røv og weekend!

Kh Juno