Så kom vi i mål for skoleåret 18/19, og det skete som altid med et brag af en translokation!

Først skulle vi igennem den bedste onsdag ever, da eleverne havde planlagt et brag af en dag. Lærene blev elever, og skulle researche til et foredrag om et dyr. Bagefter foredraget kom underviserne rigtig i ilden, da de med bind for øjnene skulle stikke deres fingre ned i alle mulige klamme ting. Det var sjovt!! Dernæst havde eleverne bestilt bord på en lækker cafe, hvor vi spiste et hav af burgere og meget andet. Top nice! Til sidst var der vandkamp med vand der havde været en nat i køleskabet!! Det var vildt:)

Translokationen startede i klassik stil med pårørende, snacks og diplomer i haven ved Juno. Så stod den ellers på bragende partybus og en tur i Tivoli med armbånd, fin middag og alt hvad man ville! Men alt det kan i jo se i ugens film:)

Vi ses d. 29/7 igen, når Junobussen kører igen!! - GOD SOMMER!!!!

- Underviserne