Heeeeej lumre fans.

En uge der i den grad blev præget af akut mangel på pasta carbonara pga strømsvigt, er ved at rinde ud. VI nyder i fulde drag vores smukke have i disse sidste lune efterårsdage.

De røde rumpenisser skal til SLEM festival på LAVUK på lørdag, og har derfor brugt hele ugen på at forberede film og interviews. Så hvis i keder jer, så duk op og bank hovedet ned i scenen sammen med os! De står også bag ugens film, som er et interview med Forever Still, optaget på Silhuetten i september.

De blå blink har lavet en frisk omgang JUNO News!!! Den er fyldt med interviews og historier fra vores verden, herunder strømsvigt, interview med folkene bag SLEM festivalen, små spil og næste uges madplan! Find den før din nabo i Kantinen når du henter din pulled pork burger!!

De gule sider har været ude og tage en masse billeder af tilbudene i CAPTUM, og endda også rundet naturcenter Vestamager. Tjek deres flotte billeder i galleriet.

De grønne stære har knoklet. Intet mindre. Knoklet med en film om Phishing. Phishing er det man klader det, når man bliver snydt for penge på nettet eller telefonen. Den bliver snart færdig, og kan måske hjælpe lige præcis dig, med ikke at smide dine hårdt tjente penge efter forbrydere.

Det har været en ekstra hård uge, så vi glæder os ekstra meget til weekenden er overstået, så vi kan komme i gang igen;)

1000 knus og 10000 kys og 25 rygklap fra dine venner på JUNO!