Ugen efter påske er blevet brugt i fællesskab, ligesom vi aller bedst kan lide det. Det har været en kort en slagsen da mandagen jo bød på 2. Påskedag og minsandten om der ikke var banket en temadag ind om tirsdagen.

Som så mange gange før efter en ferie, blev der lagt hårdt ud med en masse information omkring de næste ugers projekter. På mandag kickstarter vi nemlig 2 forskellige workshops, som forløber sig over de næste 2 uger. Meget mere om det senere.

Denne uges helt store fælles projekt var at skyde billeder af blomster, grene, træer, m.m. der springer ud i Frederiksberg Have. Alle, med undtagelse af et par stykker, fordybede sig i kameraets linse og dette kan I nyde herunder.

I forlængelse af ugens foto af nye begyndelser, så vil vi da lige fortælle om Juno vers. 2.0. Som mange af jer ved, så skal Medieskolen Juno flytte til Amager, til Sundby Væksthus efter sommerferien. Det er jo spændende med sådan en flytning, og ikke helt uden knaster. Men når vi kommer ud på den anden side, så er det en bedre Medieskole der kan byde velkommen til et nyt skoleår.

På Medieskolen Juno har vi mange forskellige talenter med mange forskellige kompetencer. En af dem hedder Henrik og bliver til dagligt kaldt for “Oraklet”. Se ugens film og find ud af hvorfor.

Blip blåp og guud , hvor går det godt!

God weekend!!!