Der er dejlig sommerstemning her på Juno. Sommerferien nærmer sig og selvom, der er mange projekter, der skal laves færdige, inden vi kan holde ferie, så har der også været tid til at pleje det sociale med nogle hyggelige ture i løbet af ugen. 

 

Mandag var der mandefald fordi, der var mange, der holdt fri, da de havde været på arbejde om lørdagen. De havde filmet og hjulpet til til det årlige Tour de Amager. Det er deres flotte optagelser, der er blevet til ugens film. 

Resten af flokken drog i ægte bloggerstil afsted på fototur til byhaven på Amager. Her er der lige nu en flot blomstermark, hvor man kan tage nogle rigtig flotte sommerbilleder. Det var solrigt og en lang gåtur - men alt endte godt.

 

Tirsdag var blomstermarkgruppen hjemme på skolen og redigere billeder og lave dem til sommerpostkort. Resten af flotten var på skoleårets sidde fototur til Dragør. Det var rigtig god tur. 

 

Onsdag var vi aktive til aktiv til Aktiv onsdag. Vi fik startet en ny tradition op, hvor vi spiller eleverne mod lærerene. Det endte med at eleverne vandt 2-1.

 

Torsdag var der Jazz haven hos vores venner fra Horisonten. Solen bragede ned, så vi hoppede i vandet og spiste madpakker på Amager strand. Og en lille is blev det også til. 

 

Vanitas 30 års fødselsdag er blevet fejret. Og vi har haft søde Victoria i praktik. 

 

Ja, sommeren har ramt os. Næste uge er den sidste inden sommerferien. 

 

Så er der bare tilbage at ønske alle god røv og god weekend. 

 

Kærligst 

 

Juno