Endnu en uge med fuld gang i den er ved at være gået. Der er masser at give sig til, nu når sommerferien nærmer sig. To store emner sætter dagsorden lige nu. Den ene er kedelig og handler om besparelser den anden er fantastisk, for den handler om vores kommende FIFA-turnring. 

FIFA-turnering er en ny tradition, som startede i januar og vender tilbage igen på onsdag. Det bliver et brag af en fest, som vi glæder os meget til. 

 

Det grønne persille-hakkere har skudt festival sæsonen igang på Grøndalsvænge, her sendte de en bragende flot Live og nød vejret. Det er også det grønne hold, der har været i gang med de første forberedelser til FIFA-turneringen. 

 

De røde ketchup-elskere har lavet ugen film. Det er en reklame for Tour de Amager som foregår den 15. Juni 2019. Vores helt egen Bjarne Riis er med i filmen.
De har også været et smut forbi vores kolleger på Kraftværket, hvor de skulle optage Strip eller vi mener StriT som er en kunstværk. 

 

De blå isbjørne har lavet forskellige ting, der er blevet redigeret film, lavet menu-plan til Spisehuset. Og lavet budget til foreningen. 

 

De gule fugle har taget smukke billeder og lavet fuglebogsprojekt. 

 

Kan I have en dejlig weekend. 

 

Hils alle.

 

 

Hilsen Alle os på JUNO