Endnu en fredag er kommet - og hvilken fredag? I aften er vi nok mange der skal sidde klar i rødt og hvidt, for at heppe de danske håndboldherre hele vejen til finalen. Og der er nok også mange der ikke skal.

Vores håndbold-dækning er forhåbentligt ikke gået mange af vores kære følgeres næse forbi. De blå håndboldtrusser har fulgt de danske håndboldherre gennem hele EM og nu er finaleweekenden kommet og Danmark er med. Vi er selvfølglig også med - så følg den sidste opvarmning på Facebook.

De grønne flyvemaskiner har også set på flere sider af stolt dansk kultur. Du har filmet store maskiner fra flyvergrillen - og øvet sig i, hvordan man filmer noget der flyver forbi kameraet. Ligesåvel som en hotdog fra flyvergrillen - er wegner stole og PH-lamper en del af af den danske kultur, vi er så stolte af. Så de grønne var også på fototur til Designmuseum Danmark.

Designmuseet var også så heldig at have æren af det røde-pølse-hold. Ud over smuk design har de røde også kigge på flotte optagelser og tilmed redigeret i dem. De har også holdt møde med en kunde, der måske skal have lavet en film. Det må vi høre mere om senere.

Hep hep på Danmark. Gør os stolte, drenge!

Kærlig hilsen
Juno