Så er det atter tid til en lille opdatering fra Junoland. Vi er fortsat berørte og påvirkede af at Arvid skal stoppe og vi har rigtig svært ved at forestille os en hverdag uden ham. Heldigvis bliver han som bekendt i huset men det er stadigvæk ikke det samme. Skibet hed Junolandia og skal stadig sejle videre og vi kan garantere jer for at det er ladet med S, som i denne sammenhæng står for STJERNER!!!!

De blå Trunter har været i Hellerup og tage nogle billeder af naturen og så har de arbejdet benhårdt på billedkomposition b.l.a halvtotal og heltotal billeder. Dette har de fået nogle fine plancher ud af.

Yann´s stegte Grønne Tomater er i øjeblikket igang med at redigere deres film som hedder “Travl i byen”. De er også i Fuld gang med at planlægge vores årlige overnatning samt andre hemmelige hemmeligheder. Uhhhh det skal nok blive spændende at se hvad de finder på denne gang??

Det Lilla blomsterhold har brugt tiden fornuftigt med at rydde op på Arvids kontor da han jo som bekendt skal forflyttes op til køkkenet ovenpå. Derudover har de hygget sig i Yann`s gruppe.

Røde Stjerne fik i den forgangne uge det sidste interview i kassen, Madsen! Derudover holdt de opfølgende møde med Jette fra den adsministrative afdeling i CSBB omkring en lidt indviklet film om Administrative aftaler for borgere i Socialforvaltningen. Til gengæld skal vi lave den med LEGO, så det skal nok blive sjovt.

Kan i nu have en dejlig weekend, til vi ses igen!!!

Ugens film er en helaftensfilm og samtidig premiere på en produktion, som Junos dygtige elever har lavet for Idrætsskolen.

KH Juno