Nu nærmer den store tid på året sig og det er naturligvis juletiden vi snakker om. I den forbindelse skal vi naturligvis afholde det årlige Julemarked på Sundby Væksthus. Derfor har vi brugt en stor del af ugen på at forberede os til dette. Vi har igen i år en totalt nice Fotobox, hvor man kan få taget et julebillede, som du kan hænge på dit køleskab, give dine venner og familie. Eller andre mennesker som du ikke kender. Derudover skal vi selvfølgelig filme hele arrangementet med interview og dejlige dækbilleder.

Ugens film er en reklame for selvsamme julemarked, som også er blevet til i denne uge. Rød gruppe har stået for denne og de har også arbejdet på profilfilm der har været udskudt. De er nu blevet færdige.

Til Aktiv Onsdag var der igen gang i den. Vi spillede stikbold, alle mine kyllinger kom hjem og sluttede med afslapning til rolig musik og stemme.

Der er også nogle små nisser der har hængt julegaver op i loftet og de har også taget nogle helt igennem fantastiske portrætfotos.

De gule rensdyr har desuden været på et par ture i løbet af ugen. De har fået taget en masse flotte billeder og været nogle forskellige indkøbsture.

Vi glæder os til at se dig til Julemarkedet på Sundby Væksthus fra kl. 11.00 -17.00. 

I ugens billeder kan du bl.a. se hvordan et julebillede fra Junos Fotobox kan se ud.

God weekend!