Hej alle Junoister

Efterårsferien er nu heldigvis bag os, og vi kan endelig komme i gang med medierne igen. Bladene falder stille ned, men på Juno går bølgerne højt. 

De grønne hovedejægere har øvet sig og planlagt i stor stil, frem mod næste uges optagelser på misbrugsenheden Forchhammersvej. Der bliver helt blæs på, og vi er meget glade for at kunne hjælpe nogle misbrugere med, at finde den hjælp de har brug for.

De blå parasolfødder har kastet sig over, at producere endnu en JUNO news, denne gang bliver det bedre og mere dybdegående end nogensinde!

De røde dæmoner er gået igang med en film for SOF om, hvor vigtigt det er at have cykelhjelm på. SPOILER ALERT - Det er vigtigt!

Den gule fare har kastet sig over nye fotobøger, og intet mindre end en fremtidig tulipanparade. De har nemlig plantet løg i haven:)

Slutteligt har alle været i Zoologisk museum, hvor der var en hidsig aktivitet. Der skulle nemlig researches på nogle af de dyr som var udstillet. Al den viden skal blive til en planche og en fremlæggelse i næste uge.

Næste uge markerer endvidere et komma i Lines flotte karriere på Juno, da hun smutter på barsel onsdag. Vi glæder os til at se hende igen, og ønsker hende al mulig held og lykke. I hendes sted starter Joy fredag, og hun er bare sygt sød og vildt dygtig!!

Rock on - JUNO