En uge med masser af blandede følelser er ved at være forbi. Det har været en hård uge fordi Line er gået på barsel og det har alle været påvirket af. Vi kommer til at savne Line rigtig meget men heldigvis så er Joy startet i Lines barsel og hun er heldigvis også skide sød.

Størstedelen af ugen er foregået i fælleskab da vi havde opgaver fra torsdagens tur til Zoologisk museum. Her fremlagde alle, der var med på turen, om et udvalgt dyr og det gik bare super godt.

Vi havde yderligere en fælles og hyggelig på-gensyns-fest med Line, hvor hun blev forkælet med gaver, taler og en lille video som rød gruppe havde lavet  

Derudover har blå gruppe lavet avis og så var grøn gruppe ude og lave optagelser på et misbrugcenter på Vesterbro. Daniel har desuden været i praktik og derfor lavede grøn også en lille film sammen med ham.

Rød gruppe skal om et par uger igang med at lave en lille kampgane om at huse cykelhjelm når man cykler. Det er en bestllingsopgaver fra forvaltningen og derfor har de testet det lidt og bl.a. kreeret ugens film.     

Gul gruppe har været igang med at lave fuglebog og har været ude i haven og plante løg som bliver påskeliljer til foråret. Derudover blev det også til en tur til Kongelunden.

God weekend!

Kh Juno