En fuldstændig vild og fantastisk uge er ved at være slut... Og så alligevel ikke. Der er jo Københavnerfest i morgen lørdag d. 5. okt. her på Sundby Væksthus. Her er Juno naturligvis repræsenteret med et reportagehold, Fotoboks og en overdrevet vild og blæret E - sportslounge. Derfor har ugen også været fyldt med forberedelser til netop denne anledning.

Men som om det ikke var nok, så er vi i skrivende stund også ved at afvikle vores Fotoudstilling. Dette krævede selvsagt også en masse forberedelse. Derfor har vi været lidt på kryds og tværs i denne uge. Og så alligevel ikke. Stor ros til alle for at stå stærkt og rankt med ryggen i en travl hverdag.

I tirsdags sneg der sig dog en lille biograftur ind. Det var dejligt at få slappet lidt af i al den plalægning og forberedelse. Mega hyggelig tur og mega god film. Filmen hedder Chuskit og bliver vidst i forbindelse Buster Filmfestival. Den handler om en pige der bor i Nepal og som bliver lam i benene efter en faldulykke. Meget rørende fortælling og der var vidst også et par stykker der måtte fælde en tåre undervejs.

Vi glæder os til at se så mange som muligt til Københavnerfesten i morgen. Det bliver episk, fantastisk, bombastisk, sarkastisk, termoplastisk, gymnastisk, elaxstisk og ikke mindst sjovt.

God weekend når i kommer så langt.

Kh Juno